مدارك لازم  :
1-اصل پاسپورت باحداقل 1سال ( به انضمام كليه پاسپورتهاي قديمي كه در آنها ويزا درج شده است)
2-يك قطعه عكس جديد رنگي زمينه سفيد (4.5*3.5) حداكثر 3 ماه گذشته
 3-اصل شناسنامه ،ترجمه شناسنامه- سند ازدواج 
 4-اصل اسناد ملكي  و ترجمه اسناد ملكي منگوله داروغيرمنگوله دارشامل مبايعه نامه – قرارداد پيش خريدوغير، اجاره نامه اعتبارداشته باشد

برچسب‌ها: ويزاي كانادا
نوشته شده در چهارشنبه 26 / 8 / 1395 ساعت 11:30 توسط : آندیا سیر | دسته : ویزای کانادا | 64 بازدید
  • [ادامه مطلب] []

  • 1- در سال هاي اخير سفارت كانادا بارها قوانين مرتبط با اقدام جهت اخذ ويزاي تضميني كانادا را تغيير داده است. به همين نسبت سخت گيري هاي سفارت در خصوص موافقت يا مخالفت با درخواست متقاضيان ايراني نيز با نوسانات زيادي همراه بوده و هست. از آن جايي كه شرايط هر متقاضي با ديگري متفاوت است، به هيچ وجه نمي توان يك

    نوشته شده در يکشنبه 7 / 9 / 1395 ساعت 11:07 توسط : آندیا سیر | دسته : ویزای کانادا | 72 بازدید
  • [ادامه مطلب] []


  • صفحه قبل 1 صفحه بعد
    سفارش تبليغات
    سفر به ترکیه | فرش کاشان | آژانس هواپیمایی | منزل مبله در شیراز | کفسابی | هتل و اقامت | آموزش بازاریابی | میز کانتر | گیت کنترل تردد | نوبت دهی پزشکان شیراز | پاپ آپ نمایشگاهی | دکتر نوروزیان | منزل مبله شیراز | طلایاب | سفر به تایلند| ثبت شرکت | راهنمای سفر | سفر به گرجستان | سفر به روسیه | منزل مبله | فلزیاب | محمد دبیری
    X
    تبليغات