مدارك لازم  :
1-اصل پاسپورت باحداقل 1سال ( به انضمام كليه پاسپورتهاي قديمي كه در آنها ويزا درج شده است)
2-يك قطعه عكس جديد رنگي زمينه سفيد (4.5*3.5) حداكثر 3 ماه گذشته
 3-اصل شناسنامه ،ترجمه شناسنامه- سند ازدواج 
 4-اصل اسناد ملكي  و ترجمه اسناد ملكي منگوله داروغيرمنگوله دارشامل مبايعه نامه – قرارداد پيش خريدوغير، اجاره نامه اعتبارداشته باشد

برچسب‌ها: ويزاي كانادا
نوشته شده در چهارشنبه 26 / 8 / 1395 ساعت 11:30 توسط : آندیا سیر | دسته : ویزای کانادا | 55 بازدید
  • [ادامه مطلب] []

  • 1- در سال هاي اخير سفارت كانادا بارها قوانين مرتبط با اقدام جهت اخذ ويزاي تضميني كانادا را تغيير داده است. به همين نسبت سخت گيري هاي سفارت در خصوص موافقت يا مخالفت با درخواست متقاضيان ايراني نيز با نوسانات زيادي همراه بوده و هست. از آن جايي كه شرايط هر متقاضي با ديگري متفاوت است، به هيچ وجه نمي توان يك

    نوشته شده در يکشنبه 7 / 9 / 1395 ساعت 11:07 توسط : آندیا سیر | دسته : ویزای کانادا | 64 بازدید
  • [ادامه مطلب] []


  • صفحه قبل 1 صفحه بعد
    سفارش تبليغات
    پاپ آپ استند نمایشگاهی | دکتر نوروزیان | منزل مبله شیراز | دیاگ | فلزیاب تصویری | تور کربلا | گیت کنترل تردد | سئو سایت | پاپ آپ نمایشگاهی | تور نجف | آگهی استخدام | طلایاب | دستگاه فلزیاب | تور اربعین | هاست لینوکس ارزان | ریاضی اول | منزل مبله شیراز | لباس هندی | محمد دبیری | فلزیاب | ثبت شرکت | همکاری در فروش | دکوراسیون داخلی اصفهان | گروه تلگرام وکلا | تور کویر | آزمایشگاه فرزانگان شیراز
    X
    تبليغات